keresés a weboldalon

Felelős foglalkoztató (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felelős foglalkoztató (Videó)

2017 november 16 - csütörtök
A Zalavíz Zrt. lett középvállalati kategóriában Az év felelős foglalkoztatója 2017-ben. Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. hirdetett pályázatot ebben a témában azzal a céllal, hogy társadalmi felelősségvállalásra ösztönözze a cégeket. A zalaegerszegi vízmű sikeréhez a város vezetői is gratuláltak.

A megye 161 településén mintegy 110 ezer embernek biztosítja a Zalavíz Zrt. nap, mint nap az egészséges ivóvizet. A szolgáltatás minőségét dicséri a lakosság, s ettől az évtől a társaság dolgozói is elégedettek. A vállalat szemléletváltását ismerte el díjával az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Arnhoffer András, a Zalavíz Zrt. elnök-vezérigazgatója:

A béremelés mellett 14 választható elemet tartalmazó cafetériarendszert kínálnak a munkavállalóknak, emellett támogatják az oktatást. Több évtizedes hagyománnyal szakítva a munkarendet is átalakították, mégpedig úgy, hogy azt össze tudják egyeztetni a dolgozók magánéletükkel.

A többi foglalkoztatónak is példát kellene vennie a Zalavíz Zrt-ről – véli Vigh László országgyűlési képviselő.

Vigh László országgyűlési képviselő:

Folyamatosan versenyeznek a munkáltatók a szakképzett munkaerőért. Éppen ezért egyre többen határoznak a bérek emelése mellett, melyhez a kormány is segítséget nyújt.

F.M./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: