keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Felhívás

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felhívás

2005 szeptember 02 - péntek
Az Apáczai Csere János ÁMK Nevelési Tanácsadó ( Zalaegerszeg, Apáczai Csere János tér 5. Telefon: 511 208, 511 209 ) a 2005/2006 tanévben az alábbi foglalkozásokat indítja óvodások részére:

– Kiscsoportos (3-4 fő), úgynevezett prevenciós fejlesztő foglalkozást azon kisgyermeke számára, akik általános iskolai tanulmányaikat a következő tanévben kezdik meg. A foglalkozáson résztvevő gyermekekkel az a cél, hogy elérjék az iskolakészültséget, kialakuljanak, fejlődjenek, vagy stabilizálódjanak a tanuláshoz-ismeretszerzéshez szükséges készségeik, egyszóval hogy könnyebbé váljon iskolai alkalmazkodásuk és haladásuk.
– Egyéni fejlesztő foglalkozás meglassúbbodott fejlődésmenet, illetve valamely részképesség (finommozgás, ábrázolás, látási vagy hallási észlelés, figyelem, stb.) területén való elmaradás esetén.

A prevenciós, illetve egyéni fejlesztő foglalkozások után érdeklődni – személyesen vagy telefonon – 2005. szeptember 13-án és 14-én 13-18 óráig lehet.

Az intézmény feladatkörébe tartozó minden más pedagógiai-pszichológiai probléma – tanulási, beilleszkedési, magatartási problémák, nehézségek – esetén rendelkezésre áll a 3-18 éves korosztály számára, diagnosztika, tanácsadás, pedagógiai gondozás és pszichoterápia formájában.

Kis- és nagyserdülőknek pszichodráma csoportot indul.
Érdeklődés, időpont kérés a fenti telefonon lehetséges, Gaál-Bányász Réka pszichológusnál.

Tartalom megosztása: