keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Felsegítettük ellenfelünket

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felsegítettük ellenfelünket

2006 április 01 - szombat
Pápa  –  ZTE   2-1 (0-0)Pápa, 1500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Sápi. Asszisztensek: Nagy I., Tóth.Góllövők: Mumba (71.); Kincses (85.) ill Sebők J. (77.) Sárga lap: Gaál (42.), D’Arrigo (61.), Lipták (73.), Sebők J. (81.), Bingó (87.). Piros lap: Peric (36.)Pápa:  Szűcs – Lungu, Farkas A., Mumba, Varga D. (Szabó II.) – Gaál (Geri 90.), D’Arrigo, Lipták, Elder – Kincse, Simpson (Kozarek 40.). Vezetőedző: Zsivóczky Gyula.ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, Vasas (Bingo 83.) – Perics, Molnár B., Lendvai, Kónya (Bogunovics 69.) – Sebők J., Montvai (Kaj 46.). Vezetőedző: Szentes Lázár.

Furcsa játék a futball, s furcsa a drukkerek lelkivilága. Tavasszal most először volt jónéhányunknak olyan érzete a meccs előtt, hogy nem sok babér terem számunkra Pápán. Bejött… Évek óta szinte mindig megtörténik, hogy egy padlón lévő csapatot mi segítünk fel. Hogy milyen a koreográfia, az változó. Hol csak rosszul játszunk, hol kiállítanak valakit, szinte mindegy. Ez a Pápa 20 vagy 21 mérkőzés óta nem nyert. Úgy látszik, mi zalaiak nagyon jószívűek vagyunk…
Vélemények:
Szentes Lázár, a ZTE vezetőedzője:  – Okosabban kellett volna játszanunk és akkor az emberhátrány ellenére pontot szerezhettünk volna.
Zsivóczky Gyula, a Pápa vezetőedzője: – Hivatalosan nem nyilatkozhatok, mivel nincs meg a megfelelő végzettségem. Magánemberként viszont azt mondhatom, hogy a fiúk nagyon örülnek a győzelemnek.
Dézsi Attila, a ZTE FC Zrt. ügyvezetője: – Nem volt átütőerő a játékunkban. Úgy vélem, hogy a játékvezető túl elhamarkodottan állította ki Pericset. Az egyenlítés tíz emberrel még sikerült, de a pápaiak újabb találatára már nem tudtunk válaszolni.
Kónya László, a ZTE játékosa: – Amíg teljes létszámmal voltunk a pályán, jobban játszottunk. Perics kiállítása szerintem nem volt jogos. Közel 60 percig emberhátrányban játszottunk, ez felőrölte a csapat erejét, s vereség lett a vége. Ha végig 11-en vagyunk a pályán, nyerünk. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: