keresés a weboldalon

Felügyelnek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felügyelnek (Videó)

2017 május 08 - hétfő
Parkőrök vigyáznak a Vizslapark rendjére és tisztaságára május elsejétől – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Bali Zoltán. A településrész önkormányzati képviselője beszámolt a térséget érintő fejlesztési tervekről is.

A parkőrök sötétzöld „Parkőr” feliratú egyenruhában teljesítenek szolgálatot. Általános feladataik közé tartozik a közterület őrzése és a rend felügyelete. Emellett összpontosítanak a rongálások megakadályozására is – mondta Szindekovics Ferenc és Kulcsár László, parkőr.

A Vizslapark mintegy 240 millió forintból a településfejlesztési operatív program részeként megújul – tájékoztatott Bali Zoltán önkormányzati képviselő. Mint mondta, a tervek már elkészültek.


Az ígéretek szerint építenek egy új sétányt, lesz kutyafuttató, lecserélik a régi padokat és hulladékgyűjtő szigeteket alakítanak ki. Emellett a parkon belül közel 400 méteres futókör is várja majd a sportolni vágyókat. Több 10 millió forintból pedig fákat, bokrokat és más növényeket ültetnek. A képviselő szerint a későbbiekben rendezett környezet és jó közbiztonság fogadja az ide látogatókat.

N.D./CS.M.

Fotó: Seres Péter

 

Tartalom megosztása: