keresés a weboldalon

Felújítások az uszodában (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felújítások az uszodában (Videó)

2014 október 21 - kedd
Több felújítás is megkezdődött a Fedett Uszodában és környékén. Nemcsak látványában, hanem műszakilag is korszerűsítik az intézményt. A rekonstrukciós munkálatok várhatóan október végéig tartanak.

A fejlesztések az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. és a Zalaegerszegi Úszó Klub együttműködésében, mintegy 12 millió forintból valósulnak meg.

Pál Petra, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. marketing vezetője azt mondta: a Zalaegerszegi Úszóklub nyertes pályázata révén a vendégek számára is érzékelhető változások lesznek az uszodában.

Az egyik leglátványosabb változás a főbejárat előtti lépcső átalakítása, amelyen már dolgoznak a szakemberek.

Amíg a munkálatok zajlanak, addig a Göcsej út felől kialakított ideiglenes bejáraton közlekedhetnek a vendégek.  A szakemberek lényeges átalakítást végeznek a melegvizes rendszerben.

A medencetérben újakra cserélték a régi sávelválasztó köteleket, a világítást is hamarosan korszerűsítik, a mostani izzókat energiatakarékos fényforrásokra cserélik.

Bandics Ákos, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. szolgáltatás vezetője hozzátette: olyan fejlesztések is lesznek, amelyeket a vendégek annyira nem fognak észrevenni.

A fejlesztések mellett további újdonságot jelent, hogy az emeleten november 3-tól kinyit majd a büfé is.

N.D./T.S.

Tartalom megosztása: