keresés a weboldalon

Felújították a Perlaki utcát

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felújították a Perlaki utcát

2024 április 04 - csütörtök

Befejeződött a Perlaki utca felújítása. A beruházás részeként kicserélték a közműveket, új csapadékcsatorna épült, valamint az út-és járdaburkolatot is rendbetették. A rekonstrukció a Kovács Károly Városépítő Program keretében valósult meg, mintegy 230 millió forintból.

Az utca északi része már korábban megújult, s mostanra teljes hosszban a déli oldallal is végeztek. Balaicz Zoltán polgármester hangsúlyozta: az arányos városfejlesztés jegyében folyamatosan gondot fordítanak az egyes városrészek rendbetételére.

Ahogy eddig, most is a közművezetékek cseréjével kezdték a munkálatokat. Ezt követte egy új, vastagabb csapadékcsatorna építése, majd az út-és járdaburkolat felújítása. Az utat szegélyezték, környékét füvesítették, és hat fát is ültettek. Domján István, a térség önkormányzati képviselője bejelentette: a városrész szépítése ezzel nem ért véget.

A Perlaki utca felújításánál a lakók igényeit is figyelembe vették. Domján István megköszönte a türelmüket, amit a tavaly nyár óta tartó kivitelezés során tanúsítottak.

S.A./SZ.L.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: