keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Felújították a tornacsarnokot

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felújították a tornacsarnokot

2004 december 03 - péntek
A Deák Ferenc Városépítő Program keretében 39 millió forintból valósult meg a Landorhegyi iskola tornacsarnokának a felújítása, valamint az intézmény fűtés-rekonstrukciója. A tornacsarnokban megtörtént a padlóburkolat-, az ablakok-, a falburkolat-cseréje, a világítás korszerűsítése, festés, a szociális helyiségek felújítása, sőt még új kosárlabda palánkokat is felszereltek. A tornacsarnok felújítása 21,5 millióba került.

A iskola fűtés rekonstrukciója azért vált szűkségessé, mert az intézmény évtizedeken át a szomszédos Pannontej Rt.-től kapta a hőenergiát, ami problémát okozott. A rekonstrukció során vadonatúj kazánok kerültek beépítésre, így megoldódott az iskola fűtési problémája. Az eddigi munkák 17,5 millió forintba kerültek. A fűtési rekonstrukció munkái tovább folytatódnak, mivel az önkormányzat újabb 10 millió forintot szavazott meg erre a célra. Sőt az önkormányzat a NEP keretében hőszigetelő ablakok cseréjére pályázatot nyújtott be.
Avató beszédében dr. Gyimesi Endre hangsúlyozta, hogy Zalaegerszeg nem véletlenül a Nemzet Sportvárosa, mivel nemcsak az élsportban jár élen, hanem az itt élők rendszeresen mozogását is segíti. Ezután Panácz Antal az iskola egykori testnevelőjének társaságában átvágta a szalagot.

Tartalom megosztása: