keresés a weboldalon

Felújították (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felújították (Videó)

2018 május 04 - péntek
27 millió forintból újították fel a Botfy utcai központi ügyelet épületét. A létesítményt pénteken adták át a városvezetők, a kivitelező és a sajtó jelenlétében.

Az önkormányzat 2014-ben tűzte ki célul a zalaegerszegi alapellátási intézmények megújítását. Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében a Településfejlesztési Operatív Program 353 milliós keretösszegének optimális felhasználására utalt.

Bali Zoltán településrészi önkormányzati képviselő megköszönte mindazok munkáját, akik hozzájárultak a modernizáláshoz. Vigh László országgyűlési képviselő úgy vélte, a gazdasági növekedés az itt dolgozók jövedelmére is kihat.

Az ügyelet három hónap után költözött vissza eredeti helyére. Ladányi Ibolya, a Zalaegerszegi Egészségügyi Alapellátási Intézmény vezetője emlékeztetett: három felnőtt és egy gyermekorvos látja el itt feladatát.

A rendelők tagolása megmaradt, a mellékhelyiségeket a szabványoknak megfelelően készítették el. A betegeket ezentúl klimatizált váróteremben fogadhatják. A nyílászárókat kicserélték, a belső felületeket átfestették, s helyenként megújult a padlózat is. Az épület az akadálymentesítési előírásoknak is megfelel.

M.E./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: