keresés a weboldalon

Felújították (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felújították (Videó)

2017 április 12 - szerda
Az egykori, tíz évvel ezelőtt átadott műfüves pályát újították fel a Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskolában. A tankerület 13 millió forinttal segítette a beruházást. A modern létesítményt ma adták át a város vezetői, a kivitelezők és a diákok jelenlétében.

A bátorságról, erőről, kitartásról – egyszóval a sportról szólt az az óda, melyet a tanulók szavaltak a megnyitón. Ezt követően Kajári Attila tankerületi igazgató köszöntötte a jelenlévőket. Mind mondta, szívesen tettek eleget a kérésnek. A botlás- és balesetveszélyes pályát napi 8-10 órában használták, ezért már ráfért a felújítás. Balaicz Zoltán polgármester további segítséget ígért az iskolának.

A kivitelezők kicserélték az egész pálya műfüvét, valamint a gépészeti és elektromos berendezéséket. Emellett új öltözőkonténereket helyeztek el. A diákok saját kézjegyükkel ellátott pólókkal köszönték meg a támogatást. Mátai Ferenc igazgató reményei szerint nemcsak az iskola, hanem a környékbeliek sportéletét is felpezsdítik majd.

Fehér Barnabás örül, hogy felújították a pályát.

A gyerekek alig várták, hogy birtokba vegyék az új létesítményt. A gólokra sem kellett sokáig várni, percek múlva már rezgett a kapu hálója.

M.E./CS.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: