keresés a weboldalon

Fesztiválfinálé (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fesztiválfinálé (Videó)

2017 június 06 - kedd
Az Egerszeg Fesztivál zárásaként, e hét végén koncertek és táncos bemutatók várják a látogatókat – hangzott el a programismertető sajtótájékoztatón. A háromnapos eseménysorozaton városi- és megyei címereket, valamint új szobrot is avatnak.

A város pénteken új köztéri látványossággal gazdagodik: leleplezik Szabolcs Péter Munkácsy-díjas szobrászművész Szabó Gyula kefekötőt ábrázoló alkotását. Emellett új kapcsolatokat létesít a zalai megyeszékhely: baráti együttműködési szerződések aláírására is sor kerül – mondta Balaicz Zoltán polgármester.  

A könnyűzene kedvelőinek örömére fellép a Quimbi, Szabó Balázs Bandája, az Intim Torna Illegál, a Vad Fruttik, valamint a Magashegyi Underground. A szervezők idén egy praktikus újítással is készültek – számolt be Tompa Gábor, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft ügyvezetője.  

Az Egerszeg Fesztivált idén is minősítik. Ezért a szervezők arra kérik a látogatókat, hogy amennyiben kérdőívvel megállítják őket, vegyenek részt a felmérésben. A részletekről az esemény honlapján, illetve közösségi oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

Sz.É./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: