keresés a weboldalon

Fiatalok hónapja (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fiatalok hónapja (Videó)

2019 március 27 - szerda
Április, a Fiatalok Hónapja lesz a zalai megyeszékhelyen. A programsorozat részeként 3-a és 6-a között rendezik a VIII. Zalaegerszegi Városi Diáknapokat, amit 15-étől az Egyetemi Napok eseményei követnek.

Városházi hatalomátvétellel, parlamenttel és közgyűléssel kezdődnek idén a diáknapok. Ezúttal 7 előterjesztést tárgyalnak, melyben a felnőtt képviselőtestület építő jellegű kritikáit is szívesen fogadják. A részeletekről Bellér Beáta Noémi diákpolgármester tájékoztatott.

Több újdonsággal várja a hallgatókat a Zalaegerszegi Egyetemisták Egyesülete. A helyi felsőoktatási intézmények három napon keresztül előadásokat, közösségépítő- és sportprogramokat tartanak – mondta Németh Gábor, a Zalaegerszegi Egyetemisták Egyesületének elnöke, majd hozzátette:

Az ifjúság kezdeményezését az önkormányzat most is támogatja. Balaicz Zoltán polgármester szerint példaértékű az itteni fiatalok összefogása.

A rendezvénysorozaton jótékonykodásra szintén lesz lehetőség. A hagyományoknak megfelelően főző- és futóversenyt szerveznek.

V.D./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: