keresés a weboldalon

Figyelemfelhívás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Figyelemfelhívás (Videó)

2018 május 25 - péntek
Sajtóbejárást tartottak a Hock János-, és a Bíbor utcai csomópontban. Az ott lévő gyalogátkelőhelyet sokszor figyelmen kívül hagyják az autósok. A közlekedők épségének érdekében – az eddigiek mellett – újabb balesetmegelőző intézkedéseket vezetnek be.

Több cég dolgozói is ezen a zebrán közlekednek nap, mint nap. Akad, akinek kedvezőek a tapasztalatai a járművezetőkkel, köztük van Somogyi Attila is.

A Schneider Electric Zrt. – munkavállalóinak védelmében – elővigyázatosságból jelezte, hogy sokan túllépik a megengedett sebességhatárt. A mostani akcióval a rendőrök a szabályok betartására szeretnék felhívni a figyelmet – mondta Soós Szabolcs rendőralezredes, Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedési Osztályának vezetője.

Ez a csomópont Zalaegerszeg önkormányzata és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közös beruházásában 2012-ben épült. A közlekedés biztonságát azóta több módon is segítik – tájékoztatott Cseke Tibor, a Polgármesteri Hivatal osztályvezető-helyettese.

Eddig itt – szerencsére – nem történt baleset. Annak érdekében, hogy ez így maradjon, az erre járók a jövőben fokozottabb rendőri jelenlétre és rendszeres sebességmérésre számíthatnak.

Sz.É./T.S.

Tartalom megosztása: