keresés a weboldalon

Finisben az Egerszeg Fesztivál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Finisben az Egerszeg Fesztivál (Videó)

2016 június 10 - péntek
Intenzívebbé válik a fesztiváli forgatag Zalaegerszeg belvárosában. Az Egerszeg Fesztivál 3 színpadon több száz fellépővel várják a koncertek kedvelőit.

A Zalai 47. Honvéd Zászlóalj Hagyományőrző Egyesület felvonulásával kezdődött az Egerszeg Fesztivál hétvégi programsorozata. A két évtizedes múltra visszatekintő rendezvényre nemcsak a városból, hanem határainkon túlról is érkeznek vendégek.

– Az Egerszeg Fesztivál már az országos és a nemzetközi fesztiváltérképre is felkerült – fogalmazott Balaicz Zoltán polgármester.

Idén félszáz kiállító kínál ízletes ételeket, italokat és kézműves termékeket. Emellett gyerekeknek szóló programok, bűn- és balesetmegelőzési bemutatók és sok- sok fellépő várja a fesztiválozókat.

– Három napon át, három színpadon várjuk a könnyűzene, a színház és a különböző művészeti ágak kedvelőit – hangsúlyozta Tompa Gábor, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. ügyvezetője.

A színpadi produkciók pénteken a Zala táncegyüttes előadásával kezdődtek. A hétvégén fellép még Odett, a Halott Pénz, Hrutka Róbert Zenekara és Charlie. Ezen kívül gasztronómiai és sportprogramok is lesznek az Egerszeg Fesztiválon.

DZsu/Cs.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: