keresés a weboldalon

Finisben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Finisben (Videó)

2016 december 09 - péntek
Az utolsó simításokat végzik a szakemberek a ZTE Arénában. A futballstadion befejezésére 12 évet vártak a sportolók és a szurkolók. Az Országos Stadionrekonstrukciós Program részeként megvalósult 1,6 milliárd forintos fejlesztésnek köszönhetően az ország egyik legkorszerűbb sportlétesítményét építették meg a zalai megyeszékhelyen. A stadionban pénteken tartottak bejárást.

Végh Gábor, a ZTE FC többségi tulajdonosának vezetésével járták körbe a vendégek a megújult létesítményt. Először a modern kazánházat tekinthették meg. Innen fűtik a pályát.

Az országban egyedülálló, hogy a pályát gázfűtéssel tartják melegen. Már most 11 fokos a gyep. Készülnek az év utolsó hazai mérkőzésére.

Majdnem kész az új fogadóépület is. A stadion befejezésére 12 évet vártak a zalaegerszegi sportolók és a szurkolók – mondta Balaicz Zoltán polgármester.

Az edzőpályák környékén még folyik a munka. 20 ezer négyzetméteren gyakorolhatnak majd a fiatalok. A terveken látható rekortánpálya jövő tavasszal épül meg. A speciális kialakítás a zalaegerszegi atléták felkészülését is segíti majd.

F.M./P.V.B.

Fotó: FOTOZALAEGERSZEG

Tartalom megosztása: