keresés a weboldalon

Fitten (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fitten (Videó)

2016 október 13 - csütörtök
Vetélkedőkkel folytatódott az Idősek Hónapja rendezvénysorozat. Az évről-évre ismétlődő játékos sporteseménynek ezúttal is a Petőfi Sándor Általános Iskola adott otthont.

Köszöntőjében Makovecz Tamás iskolaigazgató rámutatott: mindig örömteli esemény, amikor intézményükben szépkorúakat vendégelhetnek meg. Az idei viadalon 14 csapat vett részt 5-5 fővel. Bangó Józsefné negyedik alkalommal versenyzett a Nefelejcs Nyugdíjas Klub tagjaként.

Csapatuk eddig kettő első és ugyanennyi második hellyel büszkélkedhet. Ezen a vetélkedőn is nagy reményekkel indultak. Velkey Péter humánigazgatási osztályvezető elmondta: a szervezők minden évben igyekeznek meglepetéseket iktatni a programba.

Idén a petángra esett a választás. Emellett ping-pongban, ügyességi sorversenyen és íjászatban is bizonyítottak a nyugdíjasok.

Az időseknek szervezett programsorozat a Senior Akadémia előadásával egy hét múlva folytatódik. A zárórendezvény is színvonalasnak ígérkezik, ahol kitüntetéseket és díjakat adnak át. A Városi Diákönkormányzat pedig megtartja hagyományos Idősek-Fiatalok Találkozóját az Apáczai Művelődési Központban.

Gy.A./P.V.B.

Tartalom megosztása: