keresés a weboldalon

Focizhatnak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Focizhatnak (Videó)

2016 augusztus 04 - csütörtök
Műfüves labdarúgópálya épül a Páterdombon, a Kinizsi utca 74 alatt. A beruházást – egy pályázatnak köszönhetően – a Magyar Labdarúgó Szövetség és a zalaegerszegi önkormányzat mintegy 27 milliós forrásból finanszírozza. A munkálatok július végén kezdődtek és várhatóan egy hónapig tartanak.

Az MLSZ pályaépítési programjának köszönhetően a megyében eddig 26, köztük Botfán és Csácsban épült ekkora, azaz 22×42 méteres műfüves focipálya. A kezdeményezés országos szinten beváltotta a hozzá fűzött reményeket – mondta el Józsi György, az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának igazgatója, majd hozzátette:

A volt Kinizsi utcai üvegház területén épül az új pálya. A beruházás megkezdése előtt az önkormányzat gondoskodott az előkészületi munkákról.

A városvetetés abban bízik, hogy a létesítmény jól szolgálja majd a környéken lakók igényeit. A részletekről Gecse Péter alpolgármester, a településrész önkormányzati képviselője tájékoztatott.

Az önkormányzat a tereprendezést, a zöldfelület kialakítását és az új parkolók építését is magára vállalta. A munkálatok miatt nehézségek adódhatnak a közlekedésben, melyekért a Polgármesteri Hivatal a lakosság megértését kéri.

V.D./P.B.

Tartalom megosztása: