keresés a weboldalon

Folytatódik a kapcsolat

Zalaegerszeg címer
Hírek

Folytatódik a kapcsolat

2009 január 22 - csütörtök
Több éve már névadó szponzora a Zalaegerszegi Atlétikai Clubnak a Zalaszám Informatika. Mindkét fél elégedett egymással, így nem csoda, hogy az új év első hónapjában ismét szerződést írtak alá a társaság székházában.

– Öröm számunkra, hogy ebben a gazdasági helyzetben, amikor nehéz a jövőt tervezni, akad olyan vállalkozás, amely segíti a sportot – hangoztatta Tóth Zoltán, a klub elnöke. – Örvendetes, hogy a nehézségek ellenére, ha kis mértékben is, de emelkedik a támogatás összege.

Az atléták éves költségvetése a Zalaszám támogatásával nem lefedett, nagyon sokat kell még dolgoznia a vezetésnek, hogy a működés feltételei biztosítottak legyenek. Az önkormányzat támogatása ugyanis még nem ismert.

– A Zalaszám Informatika elégedett az atlétákkal – hangsúlyozta dr. Szász Péter, a társaság ügyvezetője. – A klub jó reklámhordozó, nem szociális segítségként adjuk az atlétáknak a megtermelt forintokat. Az ügyvezető szerint a ZAC mintegy 400 gyereknek kínál hasznos időtöltést, mellette az élsportban is jeleskedik.

Tóth Zoltán és dr. Szász Péter aláírta a 2009-es évre szóló szerződést.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: