keresés a weboldalon

Folytatódik a karácsonyi adományosztás Zalaegerszegen (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Folytatódik a karácsonyi adományosztás Zalaegerszegen (Videó)

2013 december 20 - péntek
A Családsegítő Szolgálatnál 23 nehéz sorsú család vehetett át névre szóló csomagokat, amelyek elsősorban tartós élelmiszereket, édességeket és játékokat tartalmaztak.

A „Segíts, hogy segíthessünk!” elnevezésű jótékonysági akciót a Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal, a városi önkormányzat, a diákönkormányzat, a Főiskolások Egyesülete és a Meló-Diák közösen szervezte.

– A város lakossága és a zalaegerszegi diákok elkötelezettek a jótékonykodás és a karitatív célok irányában – fogalmazott Balaicz Zoltán alpolgármester.

– A Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal az elmúlt évekhez hasonlóan fontos feladatának érzi a rászoruló családok segítését – hangsúlyozta Bognár Ákos, a Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal elnöke.

A Családsegítő Szolgálat a névvel ellátott csomagokkal a kisgyermekes családokat és három, egyedül élő, nehéz sorsú embert ajándékozott meg. – Elsősorban az egy főre jutó jövedelem alapján kaptak csomagot a családok – árulta el Mészáros Ágnes, a Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ intézményvezető-helyettese.

A Családsegítő Szolgálat figyelt arra is, hogy a csomagok jó minőségű termékeket tartalmazzanak.

N.D.

Tartalom megosztása: