keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Folytatódik a tehermentesítő út építése (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Folytatódik a tehermentesítő út építése (Videó)

2011 november 10 - csütörtök
A Városrehabilitációs program keretében az Október 6. térig felmarják az aszfaltot, az útszakasz mindkét sávban új aszfaltot kap. Emiatt jövő héten minimum félsávos útlezárásra kell számítani. A forgalmi akadályok elkerülése érdekében a Városfejlesztő Zrt. szakemberei arra kérik a lakosságot jövő héten, ha tehetik, kerüljék el az útszakaszt.

Hétfőn kezdődtek a munkálatok a Balatoni út és a Stadion utca kereszteződésénél. Az aszfaltot az Október 6. térig marják fel a munkások, ezt követően az útszakasz mindkét sávban új aszfaltot kap. Jövő héten az útépítés miatt minimum félsávos útlezárással kell számolniuk az autósoknak. Ezt követően tovább folytatódik a belvárosi rehabilitációs program első üteme- tudtuk meg Dékány Endrétől, a Városfejlesztő Zrt. igazgatójától.

Pénteken elkezdődik a 67 férőhelyes új felszíni parkoló építése is. A Budai Nagy Antal utcában, a korábban idegenesen működő piac helyén várhatóan egy hónap alatt fejezik be a munkálatokat. A belváros rehabilitációs program keretében zajló 600 millió forintos beruházás 2,2 kilométer hosszú szakaszon zajlik

DZsu/N.G.

Tartalom megosztása: