keresés a weboldalon

Folytatódik (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Folytatódik (Videó)

2018 június 01 - péntek
Nemcsak most, de egy hét múlva is benépesül a belváros: június 8-tól zajlanak ugyanis az Egerszeg Fesztivál fő programjai. A háromnapos rendezvénysorozat minden korosztálynak izgalmas kikapcsolódást kínál: három színpadon összesen mintegy ezer fellépővel.

Az 1848-49-es szabadságharc kitörésének 170. évfordulójára emlékezve idén hat testvérváros kapott meghívást a zalai megyeszékhelyre. A városi díszteremben jövő pénteken délelőtt köszöntik a delegációkat.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Zalaegerszeg társadalmi és kulturális életébe ezúttal is bekapcsolódik a rendőrség is. Az események zavartalan biztosítása mellett folytatódik a több, mint tíz éves múltra visszatekintő kéklámpás felvonulás.

Salamon Róbert, r. alezredes, Zala Megyei Rendőr-főkapitányság:

A fesztivál közösségi élményt kíván nyújtani a résztvevőknek. Sok más program mellett tematikus napok várják a vendégeket a Zsinagóga parkolójában helyet kapott, úgynevezett Harmadik színpadnál.

Tompa Gábor, ügyvezető, Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft.:

Fontos technikai információ, hogy a Kossuth utca Széchenyi tértől Petőfi utcáig tartó szakaszát csütörtök nulla órától vasárnap hajnali 4 óráig lezárják. A helyi járatok ezidő alatt terelő úton közlekednek. Idén is lesz fesztiváljárat, amely három napon át 23 órától éjszaka fél kettőig fél óránként szállítja az utasokat a Kovács Károly tér- Landorhegy – Kertváros útvonalon.

Sz.É./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: