keresés a weboldalon

Formálódik a Göcsej SK játéka

Zalaegerszeg címer
Hírek

Formálódik a Göcsej SK játéka

2016 augusztus 24 - szerda
Augusztus 18-án az előző bajnoki kiírás ezüstérmese, a Dunaújváros ellen játszott felkészülési mérkőzést a futsal NB I-ben második szezonjára készülő Göcsej SK férfi csapata.

Ellenfelük kerete erősödött a tavalyihoz képest, hiszen több kimagasló játékost tudtak igazolni, akik közül talán a legnagyobb név a válogatott Németh Péter. A jó iramú találkozón a vendégek szerezték meg a vezetést, majd Apatini Márk egyenlített egy remek egyéni szóló végén. A sok helyzetet hozó mérkőzésen a Dunaújváros jobban használta ki a lehetőségeit és 3-1-re elhúzott. A végén a fiatal Lukács Balázs büntetőből szépítve alakította ki a 2-3-as végeredményt. Bagó Gábor vezetőedző előremutatóan értékelte a látottakat:

-Minden játékosnak lehetőséget tudtam adni és nagyon jó volt azt látni, hogy csúsztak-másztak a pályán a fiúk és rendre betartották a taktikai utasításokat. A letámadásunk nagyon agresszív volt, igaz, voltak hibák, de egyre kevesebb jön ebből elő. Gratulálok a Dunaújvárosnak, akik idén is esélyesek a dobogóra.

A vezetőedző azt is elmondta, hogy a csapat védekezésével elégedett volt, ha ezen tudnak még csiszolni, és ezt az agresszivitást, illetve koncentrációt át tudják menteni a bajnoki meccsekre, akkor nagy meglepetéseket okozhatnak még ellenfeleiknek. A hibákat folyamatosan elemzik és próbálnak tanulni belőlük. Hétfőn, azaz augusztus 22-én a szlovén első ligás NK Benedikt csapatával játszottak, akikkel már régóta remek kapcsolatot ápol a Göcsej SK. Ezúttal idegenben szerepeltek és egy kiélezett találkozón 3-3-as döntetlent értek el:

 

– Felettébb jó iramú meccset játszottunk, ahol egy nagyon agresszív csapattal mérkőztünk. Jól szolgálta a felkészülésünket ez a derbi is, hiszen tudtunk olyan elemeket gyakorolni, amiket a bajnokság során szeretnék látni a játékosoktól – értékelt Bagó Gábor.

A Göcsej SK góljait Gugcsó Benjámin, Kottán Krisztián és Németh Péter szerezte.

A felkészülés folytatódik tovább és újabb edzőmérkőzések várnak a fiúkra. Augusztus 29-én az Aramis SE látogatását viszonozzák. A bajnoki rajtra szeptember 12-ig kell várni a szurkolóknak, amikor a bajnok Rába ETO otthonában vendégeskedünk. Az első hazai találkozót a Berettyóújfalu ellen vívják az egerszegi futsalosok szeptember 19-én.

-i-

Tartalom megosztása: