keresés a weboldalon

Főzőtanfolyam az Űrhajós Bölcsődében (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Főzőtanfolyam az Űrhajós Bölcsődében (Videó)

2015 november 12 - csütörtök
Főzőtanfolyam kezdődött a Zalaegerszegi Egyesített Bölcsődék szervezésében. A háromrészes programon ezúttal is az évszakhoz igazodó ételekkel ismerkedhetnek meg a város lakói.

A szerdai rendezvényen a sütőtök volt a középpontban. A főszakács – Monori Krisztina, dietetikus segítségével – ebből az alapanyagból főételt és desszertet is készített.

A tanfolyamot tavaly a városrehabilitációs projekt támogatta, amit – a sikerre való tekintettel – idén a Szociális Bizottság finanszíroz. A kezdeményezés lényege, hogy az érdeklődők könnyen elkészíthető, egészséges, vendégváró ötleteket ismerjenek meg – tájékoztatott Prenner Zsuzsanna, a Zalaegerszegi Egyesített Bölcsődék intézményvezetője.

A programsorozat fővédnöke és háziasszonya ezúttal is Balaicz Zoltánné volt. Mint mondta, a főzőtanfolyamok nemcsak jó hangulatban telnek, de sok hasznos tudnivalóval is gazdagodhatnak a résztvevők.

A szervezők az egészség ételek elkészítése mellett gyerekfelügyeletet biztosítanak, így a programokra továbbra is várják a kisgyermekes édesanyákat. Jó hír, hogy idén is készül egy receptkönyv, mely a sorozat összes ételét bemutatja.

V.D./B.P.

Tartalom megosztása: