keresés a weboldalon

Futballtorna Pogacsics Milos emlékére (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Futballtorna Pogacsics Milos emlékére (Videó)

2012 február 20 - hétfő
Szombaton tartották a második Pogacsics Milos emléktornát. Ezt azonban nem egy futballklub vagy egy szervezet vállalta magára, hanem egy hatfős baráti társaság. Milos kedvenc sportja a foci volt játszott a Páterdombi SC-ben és a Police Olában. Emlékére 12 foci csapat vett részt a tornán.

Pogacsics Milos szeretett focizni, a barátaival lenni. 2010 nyarán egy autóbalesetben halt meg. Barátai, ismerősei azzal emlékeznek rá, amivel a legtöbb időt töltötték együtt: a futballal. A torna kezdőrúgása, idén is Milos édesapjáé volt.

Összesen 12 csapat nevezett az emléktornára, legtöbben a városból és környékéről, érkeztek, de utaztak ide Nagykanizsáról és Pécsről is. A nevezési díjat egy alapítvány létrehozására fordítják – tudtuk meg Vastag Balázstól az egyik szervezőtől.

A Pogacsics Milos emléktornát és az alapítvány elindítását a város önkormányzata is támogatja. Balaicz Zoltán alpolgármesteri keretéből vállalta át a terem bérleti díját.

27- es volt Milos mezszáma, most egyik legjobb barátja viseli. A szervezők azt remélik emlékére évről évre egyre több 27-es is játszik majd.

DZsu/CS.M.

Tartalom megosztása: