keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Futsal: Győzelemmel mutatkoztak be a lányok, a fiúk két vereséggel az NB I-ben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Futsal: Győzelemmel mutatkoztak be a lányok, a fiúk két vereséggel az NB I-ben

2016 szeptember 22 - csütörtök
Elkezdődött a 2016/2017-es futsal első osztályú bajnokság. A Göcsej SK immár két csapattal is érdekelt, ugyanis a női együttese is a legjobbak között szerepelhet.

A lányok a Major Gábor –Bagó Gábpor edzőpáros irányításával már le is játszották történetük első NB I-es bajnokiját- Az ellenfél a DVTK –Vénusz NFSE csapata volt, akik tartalékos csapattal érkeztek Zalaegerszegre. A hazaiak nem becsülték le ellenfelüket, de nem is hagytak nekik túl sok lehetőséget. A történelmi mérkőzésen 21-1-re diadalmaskodtak, ami természetesen egy kcist túlzó eredmény, de már ez fog a sportági históriákba bekerülni. A lányokra most két hét szünet vár, mivel szabadnaposak lesznek a bajnokságban. Legközelebb október elsején a csömöri Airnergy FC-t látjuk vendégül.

A férfiak már a második fordulót is lejátszották a bajnokságban. Az első körben a bajnoki címvédő Győr otthonában szerepelt Bagó Gábor együttese, ahol az európai szinten is jegyzett csapat ellen harcos játékkal tudott előrukkolni. A hazaiak 8-3-ra nyertek, de a Göcsejnek nem kellett szégyenkeznie az eredmény miatt. A második fordulóban immár hazai pályán is bemutatkozhatott a megyeszékhelyi futsal csapat. A szintén magasan jegyzett Berettyóújfalu ellen egy rengeteg helyzetet hozó küzdelmes mérkőzést játszottak a fiúk. A vendégek jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően 2-0-ra nyertek. A hazaiak helyzetkihasználása ismét csődöt mondott, main a következőkben mindenképpen javítaniuk kell. A Göcsej SK két fordulót követően egyenlőre pont nélkül áll a bajnokságban, ahol legközelebb október 3-án, hazai pályán a Nyírgyulaj ellen javíthatnak majd a fiúk.

Jóna István

Tartalom megosztása: