keresés a weboldalon

Ganz 55 (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ganz 55 (Videó)

2017 április 08 - szombat
Alapításának 55. évfordulóját ünnepli a Ganz Ábrahám Szakgimnázium. A jubileumról ünnepi műsorral emlékeztek meg pénteken. A köszöntéseknek és a diákok mintegy másfélórás kulturális visszatekintésének a Városi Hangverseny és Kiállítóterem adott otthont.

Az ünnepségen egykori és jelenlegi diákok, pedagógusok, pályatársak, városi és megyei vezetők, szülők és a partnercégek képviselői vettek részt. A jubileumi év legfontosabb programjait Makár Barnabás, az intézmény igazgatója ismertette.

Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében úgy fogalmazott: rendkívül fontos a Ganz iskolával való együttműködés. Az itt végzett szakemberek nélkül ugyanis a városnak nem lehet jövője.

Vígh László országgyűlési képviselő beszédében saját iskolás éveit idézte fel.

A Ganzos diákok átfogó képet adtak az iskola elmúlt évtizedeiről. Híradós tudósításokra emlékeztető műsorukban egy-egy emblematikus esztendő eseményeit dolgozták fel zenés-táncos produkciókkal színesítve.

A nézők nemcsak az intézménnyel kapcsolatos fontosabb állomásokat ismerhették meg, a világ, az ország és Zalaegerszeg jelentős történéseit is felidézték a fiatalok.

Sz.É./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: