keresés a weboldalon

Gasztronómiai hétvége (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Gasztronómiai hétvége (Videó)

2018 május 10 - csütörtök
Második alkalommal szerveznek Street Food hétvégét a megyeszékhelyen. A kulináris élményt nyújtó rendezvény június elsejétől harmadikáig várja a látogatókat a Dísz téren és a Kossuth utca egy szakaszán. Az Egerszeg Fesztivál részeként megvalósuló programot elektronikus zenével színesítik.

Az ínyenc hétvége nagy népszerűségnek örvendett a fiatalok és idősek körében egyaránt. Ezért a tavalyi 2 napos gasztrofesztivál idén háromra bővül – tájékoztatott Horváth Szilárd, a Városmarketing Iroda vezetője.

Zalaegerszeg egy dinamikusan fejlődő város. Balaicz Zoltán polgármester úgy fogalmazott: a folyamatos megújulás érdekében igyekeznek szélesíteni a rendezvénykínálatot.

A Street Food Weekend második napján 7 – megyei és országosan elismert – lemezlovas érkezik – tette hozz Simon Tamás, a Mimosa Lounge üzemeltetője.

Az utcai gasztronómia mellett keresik a megyeszékhely tortáját. A versenyre cukrászok valamint háziasszonyok is nevezhetnek. Jelentkezni térítésmentesen, fényképpel ellátott receptekkel a Városmarketing Iroda e-mail címén (varosmarketingiroda@gmail.com) lehet. 

A döntősök június 2-án, szombaton a Báthory-iskolában – biztosított alapanyagokból – készítik el kreációjukat, melyet 3-án, vasárnap szakmai zsűri értékel az Arany Bárány Hotelben.

Gy.A./K.M.

Tartalom megosztása: