keresés a weboldalon

Gazdag programkínálat a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Gazdag programkínálat a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben

2024 január 17 - szerda
Idén is gazdag programkínálattal várja a közönséget a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem. Az elmúlt időszak kihívásait követően 2024 lehet az első év, ami a várakozásoknak megfelelően alakulhat – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, ahol a következő hónapok terveit ismertették.

A rendezvények szervezésénél fontos, hogy mindegyik megtalálja a maga helyét és közönségét. A Városi Hangverseny- és Kiállítóterem, valamint a Korona Szalon is olyan eseményeknek ad otthont, melyek illenek a környezethez.

Az egykori Zsinagóga a klasszikus zenei és jazz-koncertek mellett folyamatosan képzőművészeti kiállítások helyszíne. Az érdeklődőknek idén is lesz miből csemegézni.

Ennek keretében – mások mellett – a Kozma Orsi Quartet, a Tóth Viktor Trió, illetve a Falusi Mariann és Sárik Péter Trió is fellép Zalaegerszegen. A Korona Szalon kínálatában ugyancsak zenei ínyencségek szerepelnek, mivel felvállalt céljuk teret adni az egyedi stílust képviselő előadóknak.

Kelemen Attila hozzátette: a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg két projektjük: egy könnyű-, illetve egy komolyzenei koncertsorozat. Az évet Laposa Julcsi estjével kezdik január 19-én. A programban szerepel még többek között a Dániel Balázs Trió, Érdi Tamás koncertje és a Cimbali Trió fellépése is.

Sz.É./G.Zs.


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: