keresés a weboldalon

Gazdasági fórumot tartottak és díjakat adtak át

Zalaegerszeg címer
Hírek

Gazdasági fórumot tartottak és díjakat adtak át

2024 május 29 - szerda

Küldöttgyűlést, majd gazdasági fórumot tartott a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az eseményen jutalmazták az országos szakmai versenyek döntős helyezettjeit, illetve átadták az év kamarai díjait.

A vállalkozókat Kovács Dezső, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte. Mint mondta, ilyenkor nyílik lehetőségük egyeztetni álláspontjukat a döntéshozókkal.

Sifter Rózsa főispán a kormány bértámogatási programjairól tájékoztatta a résztvevőket, majd Balaicz Zoltán polgármester a Zalaegerszegen elért eredményekről számolt be. A gazdasági fórum díszvendége ezúttal Latorcai Csaba, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium miniszterhelyettese volt, aki a kormány területfejlesztési elképzeléseivel ismertette meg a hallgatóságot. Hangsúlyozta: elkötelezett az ország vezetése a vidék fejlesztése mellett, melyben számítanak a helyi vállalkozók közreműködésére.

A program a kamarai díjak átadásával folytatódott. A Zala Vármegye Gazdaságáért elismerést idén a Jánház Kft. és a Gura Nyomda vezetői vehették át.

A Zala Vármegye Szakképzéséért díjat ezúttal a Németh-Fa Kft-nek ítélték. Zala Vármegye Innovatív Vállalkozása a Z.E.H. Kft. lett, a vármegye fiatal vállalkozójának Laposa Juliannát, az év női vezetőjének pedig Kemes Zsuzsannát, a Patent Csoport zalaegerszegi vezetőjét választották. Köszöntötték továbbá a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen döntős helyezést elért zalai fiatalokat.

F.M./E.K.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: