keresés a weboldalon

Göcsej SK vereség a fővárosban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Göcsej SK vereség a fővárosban

2016 október 27 - csütörtök
Gólokban gazdag mérkőzést játszott egymással az Aramis SE és a Göcsej SK a férfi futsal NB I hatodik fordulójában Budaörsön.

A találkozó elején a hazaiak szereztek vezetést, amire röpke 24 másodperc múlva válaszoltak a zalaiak Tóth révén. Felpörögtek az események és másfél perc múlva újra a fővárosiak szereztek előnyt. A 9. perc elején Apatini lövése pattant meg Szeghin és így egyenlíteni tudott a Göcsej, majd egy perccel később Gorjanácz találatával átvették a vezetést. A 13. perc közepén Gugcsó már a negyedik gólt szerezte, amellyel 4-2-re vezettet a Göcsej. A félidő hajrájában a hazaiak játszottak fölényben és kihasználták a vendégek hibáit és 5-4-re fordítottak. A második játékrész sem úgy alakult, ahogy azt a zalaiak eltervezték. Nem sikerült a kék-fehéreknek rendesen felpörögni és sok hibával játszottak, főleg védekezésben. Ezt a hazaiak megérezték és könyörtelenül kihasználták a hibákat. Hat perc elteltével sorozatban jöttek a hazai gólok és így egy szoros első félidő után magabiztos 9-4-es győzelmet aratott a fővárosi együttes.

Bagó Gábor a zalaiak vezetőedzője a mérkőzést követően joggal volt mérges, egyrészt csapata játéka miatt, másrészt a játékvezetői ítéletek miatt, amivel rendre a csapatát sújtották.

A Göcsej SK vereségével maradt a hetedik a tabellán, hat forduló elteltével két győzelem mellett négy vereséget összeszedve. A folytatásban november 7-én, hazai pályán fogadják majd a Dunaferr csapatát.

Jóna István

Tartalom megosztása: