keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Gól nélkül nincs pont

Zalaegerszeg címer
Hírek

Gól nélkül nincs pont

2005 október 01 - szombat
Fehérvár  –  ZTE    1-0 (1-0)Székesfehérvár, 5000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Bede. Asszisztensek: Tompos, L. Tóth.Góllövő: Kuttor (2.). Sárga lap: Bojovics (36.), Sebők V. (42.), Balog (54.)  Fehérvár:  – Tudor – Csizmadia, Kuttor, Koller, Vincze Z. – Lattenstein, Bozics (Simon O. 86.), Farkas B. (Schwarcz 62.), Sitku – Alumona (Bartyik 69.), Györök. Vezetőedző: Csertői Aurél.ZTE: – Milinte – Kocsárdi, Sebők V. Kozmér, László A. – Nagy L., Balog Cs., Bojovics, Józsi – Montvai (Szpalevics 60.),  Szpaszoljevics (Djorovics 71.). Vezetőedző: Dajka László.

A focit még jelenleg is gólra játsszák, s az egyetlen gólt a fehérváriak szerezték. Két nap mulva arra már senki nem emlékszik majd, hogy a ZTE sokkal többet támadott, s ha berúgja helyzeteinek egy részét, akkor nem szenved vereséget.

Vélemények:
Dajka László, a ZTE vezetőedzője: – Annak ellenére, hogy a második félidőben felbillent a pálya, a 3 pont a fehérváriaké lett. Gólok nélkül ugyanis nehéz pontot szerezni.
Józsi György, a ZTE játékosa: – Sajnos, mindjárt a mérkőzés elején gólt kaptunk. Pedig készültünk a hazaiak pontrugásaira, Kuttor mégis eredményes tudott lenni. A folytatásban nagy fölénybe kerültünk, de a hazaiak kapusa vagy mindent védett, vagy mi választottunk rossz megoldást a döntő pillanatokban. Legalább a döntetlent megérdemeltük volna.
Varga Zoltán, a ZTE cserekapusa: – A találkozót végig mi irányítottuk, a fehérváriaknál viszont volt egy kiváló kapusteljesítmény. Ha osztályoznom kellene Tudort, 10-est adnék neki, mert nagyszerűen védett és ezzel megakadályozta sikerünket.
Németh ottó, a ZTE technikai vezetője: – 80 százalékban a Fehérvár térfelén folyt a játék. Helyzeteink is bőven akadtak, de a Fortuna fogta a hazaiak kezét. 

Tartalom megosztása: