keresés a weboldalon

Gólyabál a BGF-en (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Gólyabál a BGF-en (Videó)

2013 november 13 - szerda
Kedden tartották a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Karának gólyabálját a Keresztury Dezső VMK-ban. A Hallgatói Önkormányzat által szervezett rendezvényre nyitótánccal készültek az elsősök. Az este színvonalát emelte még az Urban Breakdance produkciója, a Kerozin és a Delta Zenekar is.

Állófogadáson köszöntötte a Hallgatói Önkormányzat a város vezetőségét, a tanárokat és a diáktársakat, majd Vadvári Tibor dékán helyettes osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel. Az esemény fővédnöke idén is Balaicz Zoltán alpolgármester volt, aki elmondta, hogy külön öröm számukra a hallgatói létszám növekedése.

Az est jó hangulatát az Urban Breakdance produkciója alapozta meg, és a Hallgatói Önkormányzat szervezése tette sikeressé. Kosár Lajos, a Hallgatói Önkormányzat elnöke a nyitótánc előkészületeiről beszélt.

Az elsősök – köztük Palotás Valentina és Szmolka Anasztázia – már izgatottan várták a gólyabált, legfőképpen a nyitótáncot.

A gólyák előadásuk után parkettre hívták tanáraikat, majd megkezdte koncertjét a Kerozin zenekar. A bál és a jó hangulat egészen hajnalig tartott.

N.D./P.B.

Tartalom megosztása: