keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Griff Bábszínház – Hírmondó

Zalaegerszeg címer
Hírek

Griff Bábszínház – Hírmondó

2010 május 08 - szombat
2010. április 19-én, és 20-án a zalaegerszegi Griff Bábszínház társulata nagy sikerrel szerepelt Badzika és Ibusár című előadásaival a II. Sepsiszentgyörgyi Bábostalálkozón.

A május, idehaza a sorozatos Nefelé előadások mellett nem kevés izgalmakat hoz a Társulat egyébként is mozgalmas életében:

14-én 10 és 12 óra között az Egerszeg Fesztivál keretén belül tartjuk meg a már hagyományossá vált nyílt napot a Bábszínházban, ahol a Bábozás titkai címszó alatt egy változatos és színes programmal várjuk a kisebb és nagyobb közönséget.

17-én részt veszünk Badzika című előadásunkkal Kecskeméten a Magyarországi Bábszínházak X. Jubileumi Találkozóján, majd ismét Romániába látogatunk, ezúttal a Temesvári Eurórégiós Színházi Találkozóra, melyen a nyíregyházi, újvidéki, temesvári, szabadkai és a Budapesti Bárka Színház társaságában adjuk elő az Ibusárt.

A darabot a budapesti közönség is láthatja, mégpedig 27-én a Budapest Bábszínházban.

Május 30-án 10 és 19 óra között kerül sorra a második Gyermeknapi Vígasságok, melyet színháztermünkben és a színház előtti téren tartunk meg. Változatos és színes programmal járulunk a közönség elé.

Vendégként szerepelnek zalai tánccsoportok, a lendvai Pupilla Bábszínház, a szombathelyi Mesebolt Bábszínház, valamint a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház – Cimborák Bábtagozata.

Ismét meglátogat bennünket a Csodálatos Isti-Pisti zenebohóc, lesz Hétrét koncert, arcfestés, aszfaltrajz- és rajzverseny, játszóház és ugrálóvár, a közönség kipróbálhatja képességeit logikus játékokon.

A Griff Bábszínház egy igazi csemegével várja az érdeklődőket: a gyermeknapra időzítette a Bolondfalva című új darabjának bemutatóját (rendező: Nagy Kopeczky Kálmán), és a társulat tagjai bábkészítés-foglalkozást tartanak az érdeklődőknek.

WB

Griff Bábszínház
griff@babszinhazzeg.axelero.net

Tartalom megosztása: