keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Gyermekszáj (Diákújság pályázat)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Gyermekszáj (Diákújság pályázat)

2012 május 18 - péntek
Szeretek iskolába járni. Jók az órák. Szünetben sok mindent csinálhatunk. Sok piros pontot lehet gyűjteni, és tanító nénik nem mindig írják be a fekete pontokat. Nagyon kedvesek. Sok barátom is van. Finom az ennivaló is.Tuboly Zsombor 1.a Öveges József ÁMK

Én azért szeretek iskolába járni, mert itt van a kedvenc tanító nénim, a Lilla néni.

Pendli Zsófia 1.b

Öveges József ÁMK

A mi iskolánkban rengeteg program közül tudunk választani. A kedvencem a néptánc, a sakk, no meg a labdarúgás. Tovább okosodhatunk a szakkörökön, amelyekből mindenki kedvére választhat. Én matek szakkörre járok. A felnőttek is eltölthetik szabadidejüket az iskolában, a zumbán, a néptánc körben, a meditációs foglalkozáson stb. Az ÁMK az év minden havában érdekes rendezvénnyel csalogat.

Hegedüs Viktor 3.a

Öveges József ÁMK

Nagyapám zongorista és zeneszerző volt, én is szeretem a jó zenét. Harmadikos koromban felvételiztem zongorára. Ez az én döntésem volt. A tanárom Faragó Zsuzsa néni. Nagyon szeretem, mert jó tanár. A mamámtól kaptam egy 25 éves zongorát. Jó rajta játszani. Szeretnék jó zongorista lenni.

Orbán Mátyás 4.b
Öveges József ÁMK

Iskolánknak van futballcsapata. Én is oda járok 4 éve. Azért szeretem a focit, mert az is egy sport, sokat kell mozogni. A bemelegítésben először fogócskázunk, passzolgatunk, kapura lövünk. Az edzést Varró Dezső bácsi tartja. Az együtt vannak a harmadikosok és a negyedikesek. Szeretem, amikor tétért játszunk, olyankor nagy az izgalom. Van, amikor vesztünk, akkor Dezső bácsi azt mondja: – Nem baj, nem az a lényeg, hogy nyerjünk, hanem a részvétel a fontos.

Molnár András 4.b
Öveges József ÁMK

Szívesen vagyok az Öveges ÁMK tagja. Sok szabadidős tevékenységet szervez a diákok számára. Mindenki megtalálhatja a számára kedveset. Én szolfézsra és furulyaórára járok. Jól érzem itt magam. A kötélugrást is szívesen gyakorlom. A néptánc a kedvenc időtöltésem. Az ünnepi műsorok is nagyon tetszenek.

Remi Jázmin 3.a
Öveges József ÁMK

Az iskolai focicsapat két évvel ezelőtt alakult a mai nyolcadikosok kérésére. Igazgató bácsi türelme és kitartó munkánk a megyei döntőig juttatott bennünket. Az első évben kemény edzésekkel faragott belőlünk igazi csapatot. Az idei tanévben sikert sikerre halmoztunk. Ősszel városi bajnokok lettünk, majd a megyei döntőben 5. helyen végeztünk. A vidám edzések, a meccsek jó hangulata révén közösséggé kovácsolódtunk. Remélem, a foci még sok felejthetetlen élményt tartogat számunkra.

Vaspöri Dóra 7. a
Öveges József ÁMK

Tartalom megosztása: