keresés a weboldalon

Győztes főpróba a bajnoki rajt előtt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Győztes főpróba a bajnoki rajt előtt

2018 szeptember 27 - csütörtök
A ZTE NKK kosárlabda csapata szerdán este az idei Adria Liga győztes montenegrói Buducnost Podgorica ellen játszott felkészülési mérkőzést, amely egyben a főpróbája is volt a bajnoki rajtra készülő csapatnak.

Hegedüs-Őri Györgyi és Sigi Koizar sem játszott a találkozón, melyen az álmos első félidő után magabiztosan nyertek a hazaiak. Az első félidőben sok hibával játszottak a csapatok. A hazaiak voltak valamivel pontosabbak és a félidőben négy ponttal vezettek (31-27). A

ZTE NKK- ZKK Budocnost Podgorica 66-49 (20-16, 11-11, 17-13, 18-9)

A nagyszünet után határozottabb játékkal kezdett a ZTE NKK és a negyed felénél már kilenc ponttal vezettek. Elég volt egy kis kihagyás és máris felzárkóztak a vendégek. A záró negyed elején jó védekezéssel és pontos támadójátékkal rukkolt elő Gáspár Dávid együttese, amellyel el is döntötték a mérkőzést. A vége 66-49-es hazai győzelem, de a játékban van még hova fejlődnie az egerszegieknek.

A ZTE NKK október 3-án a Diósgyőr ellen kezdi a szezont. Gáspár Dávid nehéz szezonra számít, hiszen több csapat is komolyan erősített. Elmondása szerint a sérülések és a betegségek miatt nem tudtuk elvégezni azt a munkát, amit terveztek. Azon lesznek, hogy a lehető legjobban felkészüljenek a DVTK ellen.  

-P-

Tartalom megosztása: