keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Halovány játékkal

Zalaegerszeg címer
Hírek

Halovány játékkal

2006 november 05 - vasárnap
Kaposvár-ZTE 3-1 (2-0)Kaposvár, 1000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Arany. Asszisztensek: Lémon, Márton. Góllövők: Oláh (6., 42.) Alves (70.), ill. Waltner (69.). Sárga lap: Sebők J. (30.), Kovacsevics (37.), Suljics (60.)Kaposvár: Milinte – Kovacsevics (Kozmér 79.), Petrók, Radics, Zahorecz – Grúz (Pintér 81.), Suljics, Vasiljevics (Varga Z., 86.), Szakály P. – Oláh, Alves. Vezetőedző: Prukner László.ZTE: Kampa – Kocsárdi (Nagy L. 46.), Sebők V.,Botis, Máté – Tóth Z., Ljubojevics (Ferenczi 46.), Lendvai (Franciskovics 79.), Józsi – Sebők J.,Waltner. Vezetőedző: Simon Antal.


Vélemények:

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: – A hazaiak 2-0-ás vezetése után kockáztatnunk kellett, sikerült is szépítenünk. Rá egy percre azonban csunyán beleszállt kapusunkba a kaposvári játékos, s a hazaiak ebből gólt szereztek. Ezzel el is döntötték a mérkőzés sorsát.

Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya: – Ezen a találkozón az eddigieknél sokkal többet hibáztunk, s támadójátékunk is halovány volt. Megérdemeltem nyertek a kaposváriak.

Nagy Lajos, a ZTE játékosa: – Gyenge első félidőt produkáltunk, ekkor jobban játszottak a hazaiak. Szünet után kiegyenlítettebbé tettük a mérkőzést, de szépítő gólunkat követően egy percre már ismét bevették kapunkat a hazaiak. Ezután már nem maradt esélyünk a pontszerzésre.

Sebők Vilmos, a ZTE játékosa: – Ezen a találkozón ismét gyengélkedtünk a játékban. A hazaiak határozottabban játszottak és megérdemelten nyertek.

Tartalom megosztása: