keresés a weboldalon

Hamarosan kétirányú lesz (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hamarosan kétirányú lesz (Videó)

2023 szeptember 12 - kedd
Befejeződött a Kosztolányi utca kétirányúsítási projektjének első üteme. A közműfejlesztési és aszfaltozási munkákat már elvégezték. A műszaki átadást követően, szeptember 25-én, hétfőn reggel 8 órától már az új rend szerint közlekedhetnek az autósok.

Az elmúlt időszakban a Hunyadi utcától a Balatoni útig zajlott a kivitelezés. A kétirányúsítás érdekében szeptember 22-től 24-ig, azaz jövő péntektől vasárnapig ismét teljes útzár mellett végzik el az utolsó simításokat. Többek között beállítják a lámpákat, valamint ellenőrzik a közvilágítást és a táblákat.

A második ütemben zajló fejlesztések várhatóan ősszel elindulnak. Ezt követően a munkálatok 300 napig tartanak majd – tájékoztatott Bali Zoltán.

A szakemberek az óvatos és körültekintő közlekedésre hívják fel a figyelmet, ugyanis több helyen megváltozott a forgalmi rend.

Új forgalmi útviszonyokra kell számítani még a Kazinczy tér, a Batthyány utca és a Balatoni út környékén is. Ezeket azért alakították ki, hogy megkönnyítsék a Kosztolányi útra való

Gy.A./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: