keresés a weboldalon

Hamarosan nyit az AquaCity (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hamarosan nyit az AquaCity (Videó)

2016 június 01 - szerda
Újra birtokba vehetik az AquaCity medencéit a strandolók. A több hetes felkészülés végeztével június 11-től várják a fürdeni vágyókat Közép-Európa legnagyobb víztömegű aquaparkjában. A részletekről ma tájékoztatták az újságírókat.

 

Az elmúlt 10 év harmadik legjobb szezonját zárta tavaly az élményfürdő. A létesítmény egyebek mellett a hétvégi programok, a nyári táborok és az új mobil alkalmazás miatt volt ennyire sikeres. Balaicz Zoltán polgármester szerint a fürdőnek mindmáig jelentős szerepe van a város turisztikai életében.

A vendégek, az Egerszeg Kártyával – fényképes igazolvány felmutatásával- továbbra is 50 %-os kedvezménnyel vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait. Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője azt mondta: a tavalyi évekhez hasonlóan többféle tematikus programmal várják a látogatókat és ezúttal a foci szerelmeseinek is kedveskednek majd.

Újdonság lesz az idei szezonban az ún. strandkönyvtár is. A Deák Ferenc Megyei Könyvtár ugyanis kilép az épület falai közül és új helyszínen, a megszokottól eltérő módon jelenik meg a strandon- tájékoztatott Tóth Judit, a Deák Ferenc Megyei- és Városi Könyvtár igazgatóhelyettese.

Új külsőt kapott az élményfürdő elefántja is, ami az Ady iskola diákjainak munkáját dicséri. A fiatalok alkotásukért oklevelet és ajándékutalványt vehettek át. Az AquaCity idén 15. szezonját kezdi meg, ezért az első napon, minden 150. vendég ajándékot kap.

N.D./Cs.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: