keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Hanyag olvasók hete

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hanyag olvasók hete

2005 október 07 - péntek
A könyvtárak immár tíz esztendeje rendeznek októberben „Összefogás a könyvtárakért, összefogás az olvasókértö címmel könyvtári napokat.

Ebben az évben, a József Attila-emlékév rendezvénysorozat keretében 2005. október 19-én, 10 órától a nyugdíjas korosztálynak szerveznek versmondó versenyt a József Attila Városi Könyvtárban, tájékoztatta lapunkat Nitsch Erzsébet, az intézmény igazgatóhelyettese.

Mint megtudtuk, emellett 2005. október 17-22. között várják mindazokat is, akik még nem tagjai a könyvtárnak, vagy most szeretnék megújítani tagságukat, hiszen ebben az időszakban ingyen lehet majd beiratkozni. Ez a hét egyúttal a megbocsátás hete is lesz, vagyis a „rendetlenö olvasóknak nem kell késedelmi díjat fizetni azokért a visszaszolgáltatott dokumentumokért fizetni, melyeket a kölcsönzési idő lejárta után hoznak vissza a könyvtárba. Ezzel a gesztussal nem csupán az olvasók számára szeretnék megkönnyíteni az adósság rendezését, hanem így kívánják elérni, hogy a régóta kikölcsönzött kötetek visszakerüljenek „otthonukbaö és mások is forgathassák őket.

Tartalom megosztása: