keresés a weboldalon

Harmadik lett a ZTE SK Olaszországban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Harmadik lett a ZTE SK Olaszországban

2018 október 25 - csütörtök
A ZTE Súlyemelő Klub október 20-án az olaszországi Fiume Venetóban rendezett 2018. évi 18. Alpok Adria Masters súlyemelő versenyen vett részt. 

Öt csapat versenyzett az érmekért, a Veneto (ITA), Friuli Venezia Giulia (ITA), Niederösterreih (AUT), Bosznia Hercegovina és a ZTE-SK. A ZTE masters súlyemelői ez évben Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának segítségével, háromfős csapattal vehettek részt a rangos viadalon. Dr. Muhoray Árpád családi okok miatt sajnos nem tudott indulni. Az erős nemzetközi mezőnyben, szoros versenyben a harmadik helyezésért járó kupát vehette át az egerszegi különítmény. A négy korcsoport első hat helyezettje kapott pontot és ebből alakult ki a végső sorrend.

Csapatverseny végeredménye:

1. Veneto (ITA), 2. Friuli Venezia Giulia (ITA), 3. ZTE SK (HUN), 4. Niederösterreih (AUT), 5. Bosznia & Hercegovina (BIH)

Egyéniben a Master B kategóriában, a 45-54 évesek között Papp Péter 69 kg-os súlycsoportban176 kg–os (83, 93) teljesítménnyel az ötödik lett.

Ugyanebben a kategóriában, de a 45-54 évesek 85 kg-os versenyében Mihályka Tibor 221 kg-mal (95, 126) a második lett. II. hely. A Master D 65 év feletti kategóriában Ábrahám Jenő, a 85 kg-os súlycsoportban128 kg–ot (53, 75) elérve a negyedik lett.

-P-

Tartalom megosztása: