keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Három perc döntött a bajnok ellen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Három perc döntött a bajnok ellen

2005 május 26 - csütörtök
ZTE – Debrecen   2-1 (0-0)Zalaegerszeg, 3000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Ábrahám. Asszisztensek: Tompos, Székely.Sárga lap: Sebők J. (16.), Nikolov (25.), Éger (27.), Babati (48.)Góllövők: Bogdanovics (55.), Józsi (76.), Radu Sabo (78.) ZTE:  Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, Babati – Kaj, Balog Cs. (Andorka 34.), Józsi, Koplárovics (Sellei 59.) – Sebők J., Radu Sabo (Torma 88.). Vezetőedző: Gellei Imre.Debrecen: Tomic – Kiss Z., Éger (Virág 46.), Hegedűs, Komlósi – Dombi, Nikolov, Madar Cs., Szatmári (László 74.) –  Sitku (Sándor 63.), Bogdanovics. Vezetőedző: Supka Attila.

Jó idő volt, időnként futballt is láttunk, no meg legyőztük a bajnokot. Sőt, két remekbeszabott gólnak is tapsolhattunk,  annál is inkább, mert mindkettő ZTE-játékos nevéhez fűződött. A Debrecen már nem igazán harapott, de ez legyen az ő bajuk. Összességében jó hangulatú idénybefejezésnek örülhettünk. Jó lenne így kezdeni a következő bajnokságot…
Vélemények:
Gellei Imre, a ZTE vezetőedzője: – Régóta vagyok az edzői pályán, de ilyen nehéz tavaszi idényre nem emlékszem. Igaz, 10 ponttal kevesebbet szereztünk, mint ősszel, de a csapat bizonyította tartását. Remélem, Zalaegerszegen sokan vannak olyanok, akik szeretnék, hogy továbbra is legyen NB-I.-es csapata a városnak.
Supka Attila, a Debrecen vezetőedzője: – Két figyelmetlenségünk és gyenge helyzetkihasználásunk miatt vesztettünk, de nem történt tragédia.
Tóth Géza, a ZTE Rt. elnöke: – 0-1-ről megérdemelten fordítottunk, lelkes és jó játékkal nyert a csapat.
Radu Sabo, a ZTE játékosa: – Örülök, hogy utolsó egerszegi mérkőzésemen góllal és győzelemmel búcsuzhattam a lelkes közönségtől. 

Tartalom megosztása: