keresés a weboldalon

Három Városmarketing Gyémánt Díjat nyert Zalaegerszeg (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Három Városmarketing Gyémánt Díjat nyert Zalaegerszeg (Videó)

2023 szeptember 22 - péntek
A Magyar Marketing Szövetség szakmai zsűrijének döntése alapján a Tourinform iroda ZEGtivity kártyajátéka, a Városmarketing Iroda 4 fesztiválja, valamint a SmartCity fejlesztései érdemelték ki az elismerést.

Immár kilencedik alkalommal hirdették meg a Városmarketing Gyémánt Díj pályázatot, melyre idén 36 városból közel 200 nevezés érkezett. Zalaegerszeg ezúttal is jelentős sikereket könyvelhet el, ami jó visszajelzés a városnak – fogalmazott az eseményen Balaicz Zoltán polgármester.

Mint mondta, mind a Tourinform iroda munkatársai, mind a Városmarketing Iroda szakemberei a közösségért dolgoznak, erősitik a városimázst és a turisztikai kínálatnak a bemutatásához is hozzájárulnak.

A Tourinform 25 éves jubileuma alkalmából bemutatták a ZEGtivityt. A helyi fejlesztésű kártyajátékot a zsűri a településmarketing innovatív eszközeként marketingkommunikációs tartalom és megoldások kategóriában díjazta – tájékoztatott Tuboly Andrea, irodavezető.

A Városmarketing Iroda a 4 nagy városi fesztivál – a StreetFood Weekend, a Restart-, a Vadpörkölt-, és az Egerszeg fesztivál ötletéért, megvalósításáért és promóciójáért vehetett át díjat. Emellett elismerték a SmartCity-projektet is, a digitális oszlopokon lévő tartalmak és az ezekhez kapcsolódó marketingtevékenység ugyancsak kivívta a szakma elismerését – mondta Horváth Szilárd irodavezető.

Tartalom megosztása: