keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Hazai pályán őrzi veretlenségét a ZTE FC

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hazai pályán őrzi veretlenségét a ZTE FC

2016 augusztus 19 - péntek
Egy hét alatt három mérkőzést kellett játszani a ZTE FC labdarúgócsapatának az NB II-es bajnokságban. A hazai Siófok elleni győzelem és a hétközi Nyíregyháza elleni döntetlen után a negyedik fordulóban az újonc Dorog FC látogatott Zalaegerszegre.

A találkozóra érkező gyerekek a bejáratnál egy-egy ZTE-s iskolatáskát kaptak ajándékba a vezetőségtől. A mérkőzés húsz perces késéssel kezdődött, mivel a vendégek busza útközben megadta magát. A ZTE nagy lendülettel kezdte a mérkőzést és Babati találatával már a 7. percben megszerezte a vezetést. A vendégek nem estek össze és hamar komolyan megdolgoztatták Szappanos kapust. A 25. percben Szakály góljával már 2-0-ra vezettek a hazaiak.

A második játékrészben lendületesen kezdtek a vendégek, de a zalai kapura veszélytelenek voltak. Az 59. percben egy szöglet után Forgács növelte háromgólosra a ZTE előnyét. A hajrában szépített a Dorog, de a cserék miatt a színvonal viszont némileg visszaesett. A ZTE FC megérdemelten nyert és egy hét alatt hét pontot szerzett a bajnokságban.

Az ötödik fordulóban Csató Sándor együttese a Szeged 2011 csapatához látogat augusztus 21 –én.

-i-

Tartalom megosztása: