keresés a weboldalon

Házasság Hete (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Házasság Hete (Videó)

2016 február 08 - hétfő
Elkezdődött a Házasság Hete című programsorozat. Az országos kezdeményezéshez idén másodszor csatlakozott Zalaegerszeg. A szervezők egész héten színes programokkal várják azokat a házaspárokat, akik kiszakadva a hétköznapokból, több időt töltenének egymással. A legfontosabb cél, hogy a résztvevők újra felfedezzék a házas élet szépségeit, s megerősítsék házastársi köteléküket. A nyitó rendezvényt vasárnap a Dísz teremben tartották.

A legtöbb párnál a zalaegerszegi házasságkötő teremben kezdődik az az út, amit majd -ezután- közösen járnak tovább. Ezért választották a szervezők első helyszínnek a Dísz termet. A nyitóbeszédet Balaicz Zoltánné tartotta, aki azt mondta: a legszebb dolog az életben, ha az ember megtalálja a társát.

Balaicz Zoltánné hozzátette: ezt az értéket mindkét félnek ápolnia kell. Folyamatosan tenni kell azért, hogy a harmónia fennmaradjon. Körmendyné Polgár Csenge, a program főszervezője hasonló gondolatokat fűzött mindehhez. Mint mondta, a Házasság Hetén idén is készültek újdonsággal.

Ravadics Rolandnak és feleségének Áginak 3 gyermeke van. Kevés idejük jut egymásra, ezért döntöttek úgy, hogy idén is részt vesznek a programokon.

A következő rendezvény február 9-én a törvényszéken lesz, ahol Csókay András agykutató tart előadást. Február 10-én ugyanitt Mihalec Gábor pár-és családterapeuta mond érdekességeket a házasságról. A későbbiekben lesznek még páros játékok, és egy villámcsődület is várja az érdeklődőket a Dísz térre.

N.D./E.K.

Tartalom megosztása: