keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Hazatért Szekeres Dorina az olimpiáról (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hazatért Szekeres Dorina az olimpiáról (Videó)

2012 augusztus 10 - péntek
Hazatért Szekeres Dorina Zalaegerszeg egyik olimpikonja. A fiatal úszónőt ma köszöntötték a városvezetők, szponzorok és társai. A 20 éves sportoló először vett részt az ötkarikás játékokon. Szekeres Dorina a 35. helyen végzett 200 méteres hátúszásban a londoni olimpián.

Egy életre szóló élménnyel gazdagodtam, kezdve onnan, hogy felhívtak indulhatok az olimpián egészen odáig, míg hazaértem – árulta el az érdeklődőknek Szekeres Dorina. A fiatal úszónő nem elégedett száz százalékosan az úszásával, de végtelenül boldog, hogy elérte a célját, ott volt az olimpián.

Dorinát Hódmezővásárhelyről Illés Fanni is köszöntötte, aki Horváth Csaba úszóedzővel a két hét múlva kezdődő paralimpiára készül. A zalaegerszegi úszószakosztálynál remélik a következő két olimpiai ciklusban nem lesz gond a jó szerepléssel- tudtuk meg Horváth Tamás edzőtől.

Zalaegerszeg életében először fordult elő, hogy a várost két sportoló is képviselte az ötkarikás játékokon- hangsúlyozta Gyutai Csaba polgármester.

Szekeres Dorinát ajándékokkal is várták. A városvezetőktől Zalaegerszeg címeres pólót is kapott, remélve a következő világversenyére elviszi magával. Emellett a főszponzorok és egyéb támogatók is átadták virágaikat a fiatal sportolónak, aki nem sokat pihenhet, hiszen hamarosan utazik vissza az Egyesült Államokba, hogy folytassa tanulmányit.

S.Z./N.G.

Tartalom megosztása: