keresés a weboldalon

Helyes úton

Zalaegerszeg címer
Hírek

Helyes úton

2009 december 07 - hétfő
Mikulások terelgették a helyes útra a gyerekeket, a Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club december 6-i Télapókereső versenyén a zalaegerszegi Parkerdőben. Közel 100 régi és új résztvevő járta a terepet térképpel a kezében, hogy a 12 ellenőrző pont mellett a 8 elrejtett csoki Mikulást is megtalálják.

Fehér Ferenc, a club vezető edzője elmondta, 17. alkalommal rendeznek kedvcsinálóként a mostanihoz hasonló nyílt játékos versenyt. Nem titkolt céljuk, hogy ezzel új tagokat toborozzanak az egyesületbe.

Az idén ez volt az utolsó tájfutó megmozdulás, miközben a csapat már megkezdte a jövő évi szezonra való felkészülést. A zalaegerszegi tájfutók munkája elismert, sikeres évet tudhatnak maguk mögött; 14 bajnoki érmet és 16 pontszerző helyet futottak be. Igazolt versenyzőik mellett várják az új jelentkezőket a zalaegerszegi és nagykanizsai csapataikhoz.

Egyébként a diáktájfutás program keretében iskoláknál is tartanak bemutatókat, ahova már többször is visszahívták őket. Ezen kívül legközelebb húsvét környékén lesz a mostanihoz hasonló csokikereső futás.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: