keresés a weboldalon

Partnertalálkozót tartott a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft.

Zalaegerszeg címer
Hírek

Partnertalálkozót tartott a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft.

2024 február 13 - kedd
Kötetlen találkozó keretében mutatkozott be partnereinek a zalaegerszegi Médiacentrum. Az 1985-ben alapított helyi televízió 2015-ben rádióval, 2023-ban pedig online hírportállal bővült. Mára nemcsak a város, hanem a térség meghatározó hírforrásává vált.

Médiacentrummá fejlődött 2024-re, a közel 40 éve alapított Zalaegerszegi Televízió. Ezt a folyamatot ismertette a résztvevőkkel indító tájékoztatójában a cég ügyvezetője.

A 2015-ben alapított Egerszeg Rádió a Médiacentrum különösen eredményes csatornája. Hallgatottsága a legutóbbi reprezentatív mérések alapján is kiemelkedő. Népszerűségét tematikus és szerkesztett műsorainak köszönheti, amelyek túlnyomó része élő és interaktív – mondta el előadásában Németh Miklós programigazgató. A 100%-os önkormányzati tulajdonban lévő kommunikációs cég fontos közvetítő szerepet vállal a város életében.

2023-ban a szabad sajtó napján indult az Egerszegihírek online hírportál. Az alig egy éves csatorna átlagosan több mint másfél millió embert ér el, rendszeres olvasóinak tábora napról napra növekszik. A Médiacentrum működésének alapját azok a naponta előállított tartalmak adják, amelyet az újságírók, szerkesztők, műsorvezetők, operatőrök, technikusok készítenek.

B.B./E.K.

Fotó: Seres Péter

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: