keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Hiába játszottak emberelőnyben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hiába játszottak emberelőnyben

2010 április 11 - vasárnap
ZTE II – Győri ETO II. 1-1 (0-1) NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: Pintér. Gólszerzők: Rajcomar (63, p. 11-esből), illetve Dudás (12. p.). Kiállítva: Dinjar (Győr 73. p.).

ZTE II.: Pogacsics – Turcsik (Keszei 85. p.), Kovács G. (Péter 46. p.), Panikvar, Kocsis – Petneházi, Dóczi, Barna, Schultz – Balázs (Polareczki 62. p.) Rajcomar. Vezetőedző: Bán István.

Az első percek ismerkedése után egy rosszul sikerült lesreállítás után váratlanul megszerezte a vezetést a vendégcsapat. A bekapott gól nem törte le a zalaiakat, helyzeteket alakítottak ki a győriek kapuja előtt, de a gólszerzéssel hadilábon álltak. Szünet után továbbra is a ZTE játszott fölényben, de az egyenlítés csak 11-esből sikerült. A kiállítás után a győriek jól védekeztek, így a várva várt hazai győzelem elmaradt.

Vélemények

Bán István, a ZTE vezetőedzője: – A látottak, a helyzetek alapján 3 pontot érdemeltünk volna, de ehhez jóval hatékonyabban kellett volna támadnunk.

Pogacsics Krisztián, a ZTE kapusa: – A kiállítás után győzelmet szalasztottunk el, de sajnos támadó játékunk nem volt elég hatékony. Így meg kellett elégednünk az 1 ponttal.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: