keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Hiller István Egerszegen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hiller István Egerszegen

2005 január 13 - csütörtök
– A szocialista párt meg akarja nyerni a 2006-os választásokat, de tudjuk, álló helyzetből nem, hanem csakis nekifutásból lehet nagyot ugrani. A nekifutás pedig megkezdődött – hangsúlyozta Hiller István, az MSZP elnöke, kulturális miniszter zalaegerszegi látogatásakor.
A politikus országjáró programjának harmadik állomásaként érkezett a zalai megyeszékhelyre, ahol a Zala Megyei Művelődési, Képzési Központ és Szakiskolában tartott kerekasztal-beszélgetés előtt sajtótájékoztatón számolt be aktuális politikai kérdésekről.

Kifejtette: az MSZP fontosnak tartja, hogy politikája ne befelé, hanem kifelé szóljon, ezért ennek szellemében a jövőben sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a városok és a falvak lakosságára. Ezt célozza meg az országjáró program is, melynek során a pártelnök valamennyi megyébe ellátogat, ahol találkozik a helyi és kistérségi vezetőkkel, önkormányzati tagokkal és természetesen az ott élő emberekkel.
Hiller István hozzátette: az MSZP-nek a 2006-os választások előtt „főállású” pártelnökre van szüksége, ezért hamarosan le fog mondani a kulturális miniszteri tisztségéről. Ennek konkrét időpontjáról már ősszel megszületett a döntés, ám a végleges dátumot csak később hozzák nyilvánosságra.

Tartalom megosztása: