keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Hit nélkül nem lehet nyerni

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hit nélkül nem lehet nyerni

2005 május 21 - szombat
Ferencváros  –  ZTE   4-2 (4-2)Budapest, Üllői út, 3500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Solymosi. Asszisztensek: Szabó, Bóna.Gollövők: Bajevszki (5.), Radu Sabo (9., 40.), Rósa (14.), Gyepes (31.-11-es), Bartha (42.) Ferencváros:  Szűcs L. – Balog Z., Gyepes (Penksa 73.), Vukmir, Sowunmi – Takács Á., Tőzsér (Csurka 86.), Huszti, Rósa D. – Bajevszki (Nógrádi 46.), Bartha. Vezetőedző: László Csaba.ZTE:  Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, Gaál (Torma 66.), – Andorka (Babati 60.), Balog Cs. (Kaj 52.), Józsi, Koplárovics – Sebők J., Radu Sabo. Vezetőedző: Gellei Imre.

Akarat, hit nélkül nem lehet nyerni. Mint már gyakran, most is jószívűek voltunk, s felsegítettük a gödörben lévő ellenfelet. Nemes gesztus, csakhát a versenysport másról szól. 
Vélemények:
Sebők József, a ZTE játékosa: – Bravúrra készültünk az utóbbi időben gyengén szereplő Ferencváros ellen. Lett is volna esélyünk erre, de súlyos egyéni hibákból gólokat kaptunk, s így egy félidő alatt eldőlt a mérkőzés.
Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: – Sajnos, már a mérkőzés elején gólt kaptunk, de még sikerült egyenlítenünk. 3-2 után is volt esélyünk a felzárkózásra, de az ujabb bekapott gól megpecsételte sorsunkat.
Balog Csaba, a ZTE játékosa: Az első félidőben egyéni hibákat követően már eldőlt a mérkőzés, utána csak futottunk az eredmény után. Sajnos nem hittük el, hogy nyerhetünk az Üllői úton.

Tartalom megosztása: