keresés a weboldalon

Hivatalosan is megnyitották a Főiskolás Fesztivált (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Hivatalosan is megnyitották a Főiskolás Fesztivált (Videó)

2014 április 15 - kedd
Hivatalosan is kezdetét vette a háromnapos Zalaegerszegi Főiskolás Fesztivál. A 10. alkalommal megrendezett programsorozat számos szórakoztató elemet is tartalmaz, de szakmai előadások is színesítik. A megnyitó után a logisztika világával ismerkedhettek a BGF Gazdálkodási Karának hallgatói.

Az esemény fővédnöke, Gyutai Csaba nyitotta meg hivatalosan a programsorozatot. A polgármester elmondta, hogy bár Zalaegerszeg logisztika szempontjából nincs kedvező helyzetben, a számok mégis rácáfolnak erre.

A téma nem véletlenül került az idei fesztivál szakmai programjainak központjába. A terület fontosságát a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Karán is felismerték. Mint Lambertné Katona Mónika, a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Karának dékánhelyettese elmondta, évek óta kiemelten kezelik ezt a kérdéskört.

A fiatalok két olyan előadást hallgathattak meg, amelyek a logisztika világába vezették be őket, rámutatva, hogy milyen széleskörű, átfogó területről van szó, amely számos kihívást, lehetőséget kínál. A szakmai programok mellett a fiatalok a hét első három napján sport és kulturális eseményeken is részt vehetnek, szerdán pedig nagyszabású főzőversenyen is kipróbálhatják tehetségüket.

N.Zs./B.P.

Tartalom megosztása: